Статті

Роли з кетою і фунчозою!

Роли з кетою і фунчозою!

КБЖВ на 100 гр: 49/1/1/9
Лаваш 1 шт ~300 гр
Кета с/с 100 гр
Огірок 1 шт
Салат 100 гр
Фунчоза - 50 гр
Соус чилі солодкий або соєвий соус - 50 гр
Кунжут
Залийте локшину окропом на 10 хвилин. Після цього поставте каструлю під проточну холодну воду і остудіть. Поки готується локшина, огірок і салат наріжте тонкою соломкою. Змішайте фунчозу в мисці з соусом, огірком і салатом. Візьміть два листа лаваша, покладіть на кожен скибочку риби, овочі і фунчозу. Загорніть рулетиками, підвертаючи краї всередину.
Посипте роли кунжутом і подавайте до столу.
Приємного апетиту!