Статті

Білкове суфле Зебра!

Білкове суфле Зебра!

Інгредієнт:
- 400 гр сиру (180 гр маскарпоне + 220 гр звичайного сиру (творог))
- Молоко 150 мл
- Желатин 10 гр
- Какао 1-1,5 ст.л
- Стевія за смаком
- Ванілін за смаком
Готувати:
- У розігрітому не до кипіння молоці розчиняємо желатин.
- Змішуємо ретельно сир з стевією, ваніліном, молоком з желатином.
- Половину суміші перекладаємо в інший посуд і додаємо какао, добре перемішуємо.
- Формуємо десерт (можна взяти середній прямокутний контейнер) по 1 ложці кожної суміші, чергуючи білу, шоколадну (бажано різними ложками, щоб був гарний малюнок).
- Відправляємо в холодильник на ніч або на пару годин.
Смачного!